Mušle
Cesta mušle do Prahy,
srdce Evropy
- Po výlovu se mušle převezou na pevninu a ke zpracování.
- Tam jsou skladovány v nádržích s čerstvou mořskou vodou.
- Následně si prochází pečlivou kontrolou, čištěním a tříděním.
- Mušle jsou připraveny k exportu a právě teď přichází to kouzlo. Putují do patrových barelů, do kterých se vhání čistá mořská voda, takže zůstanou po celou dobu přepravy živé a zdravé.
- Po cestě se mušle vůbec poprvé vyndají z vody a až v tu chvíli začíná jejich „shelf life“, což je 6 – 7 dní.
- Máte tak v Praze moře. Dobrou chuť.
Producent

Kwaliteit Uit Yerseke Premier
www.krijnverwijs.com
-
Vyberete si restauraci,
kam chcete na mušle zajít. -
Vyplníte a odešlete
jednoduchý formulář. -
Na zadaný e-mail vám přijde
voucher s unikátním kódem. -
Voucher ukážete v restauraci.
Přejeme Vám dobrou chuť.