Presunout na hlavní obsah

Mušle

Cesta mušle do Prahy,
srdce Evropy

  1. Po výlovu se mušle převezou na pevninu a ke zpracování.
  2. Tam jsou skladovány v nádržích s čerstvou mořskou vodou.
  3. Následně si prochází pečlivou kontrolou, čištěním a tříděním.
  4. Mušle jsou připraveny k exportu a právě teď přichází to kouzlo. Putují do patrových barelů, do kterých se vhání čistá mořská voda, takže zůstanou po celou dobu přepravy živé a zdravé.
  5. Po cestě se mušle vůbec poprvé vyndají z vody a až v tu chvíli začíná jejich „shelf life“, což je 6 – 7 dní.
  6. Máte tak v Praze moře. Dobrou chuť.

Producenti

Delta Mossel
www.deltamossel.com
Triton Mosselen
www.tritonmosselen.nl
Kwaliteit Uit Yerseke Premier
www.krijnverwijs.com
Qualimer
www.qualimer.com
Zeeland’s Roem
zeelandsroem.nl
Prinse & Dingemanse
www.prinsendingemanse.nl
Aqua Mossel
www.aquamossel.com
  1. Vyberete si restauraci,
    kam chcete na mušle zajít.
  2. Vyplníte a odešlete
    jednoduchý formulář.
  3. Na zadaný e-mail vám přijde
    voucher s unikátním kódem.
  4. Voucher ukážete v restauraci.
    Přejeme Vám dobrou chuť.
Sledujte festival na sociálních sítích
Facebook instagram youtube